top of page

TOYS FOR BOYS

STOERE HUISJES VOOR STOERE JONGENS
CRAFTSMAN PLAYHOUSE

Dit country style speelhuis heeft alles wat je je maar kunt wensen! Binnenin heeft het een dakkapel voor extra licht, een trap met een verdieping en een geheim luik naar buiten met een glijbaan. Ook is er een veranda waar je lekker op buiten kunt spelen zonder dat je nat word als het regent Beschikbare formaten:

2.75 m x 2.45 m

3.35 m x 2.45 m 
3.35 m x 3.05 m
3.35 m x 3.65 mBeschikbare opties:

Verdiep

Schouw

Glijbaan

Prijs vanaf 3.650€

FIREHOUSE playhouse
​​
Elke jongen droomt ervan om brandweerman te worden en met dit speelhuis ben je een stapje dichterbij deze droom. Luid de bel en ga op zoek naar de brand en misschien vind je wel een dame in nood.Beschikbare formaten:

2.45 m x 2.45 m
2.45 m x 3.05 m
2.45 m x 3.65 m

Enkel op bestelling

BOOMHUIS 

Wie droomde er vroeger niet van een echt boomhuis. Dit speelhuis laat al die kinderdromen uitkomen. Deze boomhut is 4,5 meter hoog en heeft een stam van 1,8 m hoog en 1,2 m diameter.

Kolossaal !

Via een trap in de boom klim je naar boven waar je via een luik het speelhuis in kruipt. Het perfecte speelhuis om als echt clubhuis te gebruiken.Je kunt er geheime vergaderingen houden met je vriendjes, want er is maar één toegangs-deur, dus je hoeft niet bang te zijn dat de “vijand” je stiekem afluister!

 

Prijs vanaf : 6.900 €

bottom of page